Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional горен лак за нокти 2 в 1 8 мл.

Купи сега5.78 лв.6.80 лв.


Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional горен лак за нокти 2 в 1 8 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Nehty > Laky na nehty в GeGa.bg. Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional горен лак за нокти 2 в 1 8 мл. е произведен от Eveline Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 5.78 лв.

Промоционална цена на Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional горен лак за нокти 2 в 1 8 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.02 лв., намален от 6.80 лв. на 5.78 лв.

Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional, 8 мл. , лакове за нокти за жени, Красив и същевременно дълготраен маникюр, сякаш излизате от посещение на студио за красота? Топ лакът за нокти Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional ви позволява да го създадете от удобството на собствения си дом. Покрива вече лакираните нокти с горен защитен слой като топ лак, като по този начин фиксира цвета на долния лак и го поддържа в перфектно състояние за дълго – без загуба на блясък, надраскване, белене и нацепване. Благодарение на способността му да удължава издържливостта на цветния лак бързо ще се превърне в задължителната финална точка на всеки маникюр. Характеристики: удобно се нанася гарантира висок гланц има дълготрайна издръжливост съхне бързо Начин на употреба: Нанасяйте лака като последна стъпка при маникюра.

Ефект: бляскав, Тип лак за нокти: top coat, Цвят: Прозрачен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Eveline Cosmetics
Купи сега5.78 лв.6.80 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK