FacEvolution Hairplus Travel Edition комплект за пътуване за удължаване и увеличаване обема на миглите 0 бр.

Купи сега124.95 лв.147.00 лв.


FacEvolution Hairplus Travel Edition комплект за пътуване за удължаване и увеличаване обема на миглите 0 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Eye Makeup > Mascara в GeGa.bg. FacEvolution Hairplus Travel Edition комплект за пътуване за удължаване и увеличаване обема на миглите 0 бр. е произведен от FacEvolution и се предлага от NOTINO.bg на цена 124.95 лв.

Промоционална цена на FacEvolution Hairplus Travel Edition комплект за пътуване за удължаване и увеличаване обема на миглите 0 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 22.05 лв., намален от 147.00 лв. на 124.95 лв.

FacEvolution Hairplus Travel Edition, бр. , Грижа и оформяне на миглите за жени, Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект FacEvolution Hairplus Travel Edition. Пакет с продукти за грим винаги е добър подарък. Комплектът съдържа: hairPLUS серум за растеж за мигли и вежди 2 мл. hairPLUS XXL спирала за удължаване и сгъстяване на миглите 3 мл. lipPLUS BOOSTER гланц за обем на устните 5 мл. Make Up Radierer ръкавици за почистване на грим 1 бр. Характеристики: съдържа миниатюри на продуктите цялостна рутина за перфектен външен вид идеален за пътуване Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Вид спирала:  удължаваща, за обем, Ефект: подхранване, стимулация на растежа, Тип комплекти: малка опаковка, Цвят: Прозрачен, черен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: FacEvolution
Купи сега124.95 лв.147.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK