FacEvolution Nuvega подаръчен комплект(за удължаване и увеличаване обема на миглите)

Купи сега149.60 лв.176.00 лв.


FacEvolution Nuvega подаръчен комплект(за удължаване и увеличаване обема на миглите), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Cosmetic Sets в GeGa.bg. FacEvolution Nuvega подаръчен комплект(за удължаване и увеличаване обема на миглите) е произведен от FacEvolution и се предлага от NOTINO.bg на цена 149.60 лв.

Промоционална цена на FacEvolution Nuvega подаръчен комплект(за удължаване и увеличаване обема на миглите) Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 26.40 лв., намален от 176.00 лв. на 149.60 лв.

FacEvolution Nuvega, Грижа и оформяне на миглите за жени, Перфектните мигли правят чудеса с погледа. При редовна употреба серумът за растеж за мигли FacEvolution Nuvega допринася за дължината и гъстотата на миглите ви и намалява окапването им. Комплектът съдържа: Nuvega Lash вегански серум за растеж за мигли и вежди 3 мл. Nuvega Lash вегански серум за растеж за мигли и вежди 1 мл. Характеристики: подхранва и възстановява миглите грижи се за миглите и ги подсилва ускорява растежа на миглите и ги укрепва предотвратява падането на миглите грижи се също и за веждите Състав: вегански продукт Начин на употреба: Прилагайте надлъжно върху линиите на горните и долните мигли. Избягвайте пряк контакт с очите. Ползвайте 1 път на ден, за предпочитане преди лягане.

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: FacEvolution
Купи сега149.60 лв.176.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK