Faith In Nature Coconut хидратиращ шампоан за нормална към суха коса 400 мл.

Купи сега9.09 лв.10.70 лв.


Faith In Nature Coconut хидратиращ шампоан за нормална към суха коса 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Faith In Nature Coconut хидратиращ шампоан за нормална към суха коса 400 мл. е произведен от Faith in Nature и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.09 лв.

Промоционална цена на Faith In Nature Coconut хидратиращ шампоан за нормална към суха коса 400 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.61 лв., намален от 10.70 лв. на 9.09 лв.

Faith In Nature Coconut, 400 мл. , Шампоани за жени, За да поддържате косата си здрава, блестяща и жизнена, е важно да осигурите правилната грижа. А тя започва с редовно миене на косата. Шампоанът Faith In Nature Coconut помага за ефикасно премахване на всички замърсявания, омазняване и остатъци от стилизиращи и други козметични продукти от косата и скалпа. Придава усещане за свежест и чистота и идеално подготвя косата и скалпа за по-нататъшната грижа, като подпомага действието на съдържащите се активни вещества. Характеристики: регенерира и подхранва косата интензивно хидратира намалява чупенето на косата прави косата гладка придава на косата фин аромат Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход не съдържа натриев лаурил сулфат (SLS) вегански продукт Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.

Активни вещества: кокосово масло, Ефект: Блясък и мекота, Плътност и жизненост, Хидратация, Проблем с косата: суха коса, Тип коса: всички видове коса, нормална коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Faith in Nature
Купи сега9.09 лв.10.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK