Fanola Wonder No Yellow Extra Care Mask маска за коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 350 мл.

Купи сега34.90 лв.


Fanola Wonder No Yellow Extra Care Mask маска за коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 350 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. Fanola Wonder No Yellow Extra Care Mask маска за коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 350 мл. е произведен от Fanola и се предлага от NOTINO.bg на цена 34.90 лв.

Fanola Wonder No Yellow Extra Care Mask, 350 мл. , Маска за коса за жени, Маската за косаFanola Wonder е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: неутрализира жълтите нюанси в косата косата е гладка на допир интензивно хидратира придава на косата ослепителен блясък Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Ефект: Блясък и мекота, Неутрализиране на жълти тонове, подхранване, регенерация, Тип коса: руса и изрусявана коса, сива коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Fanola
Купи сега34.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK