FarmaVita Argan Sublime мултифункционално масло за тяло и лице 100 мл.

Купи сега24.73 лв.29.10 лв.


FarmaVita Argan Sublime мултифункционално масло за тяло и лице 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové oleje в GeGa.bg. FarmaVita Argan Sublime мултифункционално масло за тяло и лице 100 мл. е произведен от FarmaVita и се предлага от NOTINO.bg на цена 24.73 лв.

Промоционална цена на FarmaVita Argan Sublime мултифункционално масло за тяло и лице 100 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.37 лв., намален от 29.10 лв. на 24.73 лв.

FarmaVita Argan Sublime, 100 мл. , Масла за лице за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице FarmaVita Argan Sublime обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: прави кожата гъвкава и омекотена подхранва в дълбочина ревитализира и забавя процеса на стареене на кожата за ползване за тялото и лицето Начин на употреба: Масажирайте нежно. Не изплаквайте.

Активни вещества: арганово масло, Вид масло: Арганово масло, масло от авокадо, Ефект: anti-age, подхранване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Консистенция: олио, Не съдържа: без силикони, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: FarmaVita
Купи сега24.73 лв.29.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK