Farmona Herbal Care Cistus нежен гел за интимна хигиена за чувствителна кожа 330 мл.

Купи сега3.60 лв.7.60 лв.


Farmona Herbal Care Cistus нежен гел за интимна хигиена за чувствителна кожа 330 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Intimní hygiena > Gely na intimní hygienu в GeGa.bg. Farmona Herbal Care Cistus нежен гел за интимна хигиена за чувствителна кожа 330 мл. е произведен от Farmona и се предлага от NOTINO.bg на цена 3.60 лв.

Промоционална цена на Farmona Herbal Care Cistus нежен гел за интимна хигиена за чувствителна кожа 330 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.00 лв., намален от 7.60 лв. на 3.60 лв.

Farmona Herbal Care Cistus, 330 мл. , Интимна хигиена за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Farmona Herbal Care Cistus се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото редуцира раздразненията и зачервяванията придава дълготрайно усещане за свежест ухае нежно Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.

Ефект: успокояване, Консистенция: гел, Тип кожа: aтопична и дерматична кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Farmona
Купи сега3.60 лв.7.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK