Farmona Jantar Amber Essence мъгла за увредена и крехка коса 200 мл.

Купи сега4.90 лв.


Farmona Jantar Amber Essence мъгла за увредена и крехка коса 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Vlasová tonika a vody в GeGa.bg. Farmona Jantar Amber Essence мъгла за увредена и крехка коса 200 мл. е произведен от Farmona и се предлага от NOTINO.bg на цена 4.90 лв.

Farmona Jantar Amber Essence, 200 мл. , Тоник и води за коса за жени, Истински красивата и гъста коса обикновено струва повече от шампоан и балсам. Имате ли усещането, че косата ви се нуждае от нещо повече, отколкото само основна грижа? Тоникът за коса Farmona Jantar Amber Essence обогатява чудесно рутинната ви грижа. Грижи се за необходимото подхранване, укрепва косата от корените и осигурява всичко необходимо, за да засияе отново. При редовна употреба благодарение на целенасочената грижа скоро ще се сдобиете със силна, сияйна и здрава на вид коса. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване прави косата красиво блестяща и жизнена увеличава гъстотата и здравината на косата Състав: съдържа най-малко 96% съставки с натурален произход Начин на употреба: Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.

Ефект: обем на косата, предпазва от външните влияния, регенерация, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Farmona
Купи сега4.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK