Ferrari Uomo Б.О.

Виж цената


Ferrari Uomo Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Ferrari в GeGa.bg. Ferrari Uomo Б.О. е произведен от Ferrari и се предлага от Parfumi-shop.net

Ферари представя новия аромат за мъже, който е смесица от красота, страст, технологии и иновации. "Престиж", които Ферари представя в света на спортните автомобили се свързва най-добро представяне, модерен и атрактивен дизайн и качество, които със сигурност са отразени в цената. Парфюма е създаден през 2009 г. предлага аромат, който представлява всичко, което прави Ферари и с което се откроява: стил, качество и изключителност. Богат и интензивен аромат съчетанието на този аромат е уникално и необичайно от самото начало. Ферари Uomo се отваря с сицилиански лимон и бергамот от калабря, които правят аромата светлинен и радостен. Още нотки в аромата са плодове от хвойна в съчетание с цитруси да представлява средиземноморските аромати. А сърцето включва кожа, което допринася за мъжественноста на аромата , кожа индийско орехче и дървесни нотки. Основата е силна и нежна в същото време. Тя включва labdanum, Тонка и дълбоко тъмно пачули. Ароматът е създаден от Алберто Morillas. Продуктът е оригинален, с гарантирано качество и произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Ferrari
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK