FILA Ray Neve Boot Black

Купи сега89.95 лв.169.90 лв.


FILA Ray Neve Boot Black, се намира в категория Мода - Array в GeGa.bg. FILA Ray Neve Boot Black е произведен от Fila и се предлага от Dress4less.bg на цена 89.95 лв.

Промоционална цена на FILA Ray Neve Boot Black Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 79.95 лв., намален от 169.90 лв. на 89.95 лв.

Страхотни дамски боти Fila в черен цвят, изработени от висококачествена текстилна материя в комбинация с детайли от еко кожа с лачен ефект. Дизайнът съчетава множество детайли като лого в бродерия, еластични ленти и шевове. Подметката е повдигната в контрастен бял цвят с черни детайли. Моделът е с височина над глезена и гаранция за топлина, комфорт и защита през зимния сезон. Ботите са подходящи, както за всеки ден, така и за почивка през зимата. Обувките перфектно се съчетават с дънки или спортен панталон.
ЗАБЕЛЕЖКА:   Минимално разминаване в дължината на лявата и дясната обувка  Това по никакъв начин не нарушава визията и функционалността на обувката.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Fila
Категория: Мода - Array
Купи сега89.95 лв.169.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK