Flexipure Instant gel roll-on 50 мл.

Купи сега14.70 лв.17.30 лв.


Flexipure Instant gel roll-on 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělové gely в GeGa.bg. Flexipure Instant gel roll-on 50 мл. е произведен от Flexipure и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.70 лв.

Промоционална цена на Flexipure Instant gel roll-on 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.60 лв., намален от 17.30 лв. на 14.70 лв.

Flexipure Instant gel, 50 мл. , Възстановяване и масажи за жени, Търсите грижа, която да дари кожата ви с това, което липсва, но в същото време да не остави след себе си неприятно усещане за омазняване? Гелът за тялоFlexipure Instant gel ще ви впечатли със своята извънредно лека, бързо попиваща текстура. Грижи се за кожата на цялото тяло с много по-голяма лекота, отколкото значително по-гъстите кремове за тяло, млека или масла. Хидратира кожата, предотвратява изсушаването и носи усещане за комфорт, без да оставя по нея мазен филм. Характеристики: бързо се абсорбира и веднага изсъхва Начин на употреба: Прилагайте върху проблемните места и с лек масаж втрийте в кожата. Колкото повече време отделяте на масажа по засегнатите места, толкова по-видими ще бъдат резултатите.

Големина на опаковката: Средна опаковка, Начин на приложение: За външна употреба, Тип кожа: за всички типове кожа, Форма: Гел

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Flexipure
Купи сега14.70 лв.17.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK