FlosLek Pharma Sensitive нежен гел за интимна хигиена за чувствителна кожа 225 мл.

Купи сега9.00 лв.


FlosLek Pharma Sensitive нежен гел за интимна хигиена за чувствителна кожа 225 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Intimní hygiena > Gely na intimní hygienu в GeGa.bg. FlosLek Pharma Sensitive нежен гел за интимна хигиена за чувствителна кожа 225 мл. е произведен от FlosLek Pharma и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.00 лв.

FlosLek Pharma Sensitive, 225 мл. , Интимна хигиена за жени, Продуктът FlosLek Pharma Sensitive гарантира нежна и щадяща ежедневна грижа за интимните зони на тялото. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото поддържа естествената стойност на pH и го обновява редуцира раздразненията и зачервяванията поддържа микробиома на кожата в баланс придава дълготрайно усещане за свежест Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.

Ефект: успокояване, Консистенция: гел, Тип кожа: мазна, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: FlosLek Pharma
Купи сега9.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK