FlosLek Pharma Sensitive нежен крем за околоочния контур за чувствителна кожа на лицето 30 мл.

Купи сега14.00 лв.


FlosLek Pharma Sensitive нежен крем за околоочния контур за чувствителна кожа на лицето 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o oční okolí > Oční krémy a gely в GeGa.bg. FlosLek Pharma Sensitive нежен крем за околоочния контур за чувствителна кожа на лицето 30 мл. е произведен от FlosLek Pharma и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.00 лв.

FlosLek Pharma Sensitive, 30 мл. , Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата FlosLek Pharma Sensitive е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация. Характеристики: придава еластичност не кожата оставя кожата изпъната и гладка успокоява раздразненията около очите хидратира в дълбочина намалява видимите признаци на умора Начин на употреба: Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.

Ефект: подсилване, против зачервяване, против тъмни кръгове под очите, успокояване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : нормална, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: FlosLek Pharma
Купи сега14.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK