FlosLek Pharma Sensitive нежно почистващо мляко за чувствителна кожа на лицето 175 мл.

Купи сега19.00 лв.


FlosLek Pharma Sensitive нежно почистващо мляко за чувствителна кожа на лицето 175 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Odličovače pleti в GeGa.bg. FlosLek Pharma Sensitive нежно почистващо мляко за чувствителна кожа на лицето 175 мл. е произведен от FlosLek Pharma и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.00 лв.

FlosLek Pharma Sensitive, 175 мл. , Почистване на кожата за жени, Продуктът за премахване на грим FlosLek Pharma Sensitive напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата има освежаващ и успокояващ ефекти на допир кожата е фина и омекотена предотвратява изсушаването на кожата на лицето може да се ползва и за чувствителна кожа Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.

Ефект: почистване, ревитализация, успокояване, Консистенция: тоалетно мляко, Тип кожа на лицето : нормална, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: FlosLek Pharma
Купи сега19.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK