FOREO FAQ™ 221 LED маска за ръце против стареене на кожата 1 бр.

Купи сега645.80 лв.659.00 лв.


FOREO FAQ™ 221 LED маска за ръце против стареене на кожата 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Elektro > Světelná terapie в GeGa.bg. FOREO FAQ™ 221 LED маска за ръце против стареене на кожата 1 бр. е произведен от FOREO и се предлага от NOTINO.bg на цена 645.80 лв.

Промоционална цена на FOREO FAQ™ 221 LED маска за ръце против стареене на кожата 1 бр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 13.20 лв., намален от 659.00 лв. на 645.80 лв.

FOREO FAQ™ 221, 1 бр. , Светлинна терапия за жени, Характеристики: USB зареждане помага за подмладяване на кожата благодарение на червената светлина светлинният спектър на LED уреда не съдържа вредни ултравиолетови или UV лъчи подобрява качеството на кожата ефективно изглажда фините линии и леките бръчки възстановява еластичността на кожата регенерира защитната бариера на кожата Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Ефект: anti-age, По предназначение: Против стареене на кожата на лицето, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: FOREO
Купи сега645.80 лв.659.00 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK