Frank Body Original Coffee скраб за тяло с кафе 100 гр.

Купи сега27.20 лв.32.00 лв.


Frank Body Original Coffee скраб за тяло с кафе 100 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Tělové peelingy в GeGa.bg. Frank Body Original Coffee скраб за тяло с кафе 100 гр. е произведен от Frank Body и се предлага от NOTINO.bg на цена 27.20 лв.

Промоционална цена на Frank Body Original Coffee скраб за тяло с кафе 100 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.80 лв., намален от 32.00 лв. на 27.20 лв.

Frank Body Original Coffee, 100 гр. , Грижа против стрии за жени, И вие ли си блъскате главата как да се справите с портокаловата кожа по бедрата, ханша или горната част на ръцете? Вече не е нужно да го правите. В битката с неравностите по кожата ще ви помогне продуктът _ZNACKA__ Original Coffee, който намалява проявите на целулит, ефективно изглажда неравномерната текстура и придава на кожата по-стегнат вид. Избавете се от нежеланите трапчинки веднъж завинаги и върнете естествената красота на кожата си. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки заздравява кожата прави кожата фина и еластична лесен за приложение ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете. Ползвайте редовно.

Активни вещества: бадемово масло, витамин E, кафе, Ефект: ексфолиране, успокояване, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Frank Body
Купи сега27.20 лв.32.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK