Friendly Soap Konjac Sponge гъба от конджак за лице 1 бр.

Купи сега16.10 лв.


Friendly Soap Konjac Sponge гъба от конджак за лице 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čisticí houbičky в GeGa.bg. Friendly Soap Konjac Sponge гъба от конджак за лице 1 бр. е произведен от Friendly Soap и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.10 лв.

Friendly Soap Konjac Sponge, 1 бр. , Почистващи гъбички за жени, Продуктът Friendly Soap Konjac Sponge е незаменимо допълнение при почистване и грижа за вашата кожа. Характеристики: помага за почистване и премахване на грим без необходимост от ползване на продукти за отстраняване на грим представлява начин за почистване, щадящ околната среда хипоалергенни не уврежда естествената бариера на кожата не причинява усещане за неприятно опъване продуктът е подходящ за чувствителна кожа Начин на употреба: Гъбичката е предназначена за многократна употреба. Но трябва да се почиства редовно и старателно.

Ефект: почистване, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Friendly Soap
Купи сега16.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK