Gallinée SKIN CARE Vinegar Gelée серум за лице за проблемна кожа 30 мл.

Купи сега61.65 лв.68.50 лв.


Gallinée SKIN CARE Vinegar Gelée серум за лице за проблемна кожа 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Gallinée SKIN CARE Vinegar Gelée серум за лице за проблемна кожа 30 мл. е произведен от Gallinée и се предлага от NOTINO.bg на цена 61.65 лв.

Промоционална цена на Gallinée SKIN CARE Vinegar Gelée серум за лице за проблемна кожа 30 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.85 лв., намален от 68.50 лв. на 61.65 лв.

Gallinée SKIN CARE Vinegar Gelée, 30 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице Gallinée SKIN CARE е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: продуктът е подходящ за чувствителна кожа регенерира защитната бариера на кожата против зачервяване ексфолиращ ефект прояснява Състав: дерматологично тествано съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Нанасяйте върху суха кожа на лицето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.

Ефект: детоксикация, ексфолиране, против зачервяване, ревитализация, регенерация, уеднаквяване, успокояване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : aтопична и дерматична кожа, за всеки тип кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Gallinée
Купи сега61.65 лв.68.50 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK