GAMMA PIÙ Barber Phon сешоар 1 бр.

Купи сега201.40 лв.


GAMMA PIÙ Barber Phon сешоар 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Fény na vlasy в GeGa.bg. GAMMA PIÙ Barber Phon сешоар 1 бр. е произведен от GAMMA PIÙ и се предлага от NOTINO.bg на цена 201.40 лв.

GAMMA PIÙ Barber Phon, 1 бр. , Сешоари за жени, От време на време е добре да оставяте косата си да изсъхва свободно на въздух, но не винаги има необходимите условия за това. И точно за ситуациите, когато ви притиска времето, или трябва да изсушите косата си по-бързо и ефективно, чудесна работа ще ви свърши сешоарът GAMMA PIÙ Barber Phon . Предлага бързо, ефективно, но и достатъчно щадящо изсушаване на всякакъв тип коса или ви помага да я издухате така, че да придобие по-голям обем, а вие без много усилия да се радвате на красива и бухнала прическа като от салон. Характеристики: елиминира повреждането на косата под влияние на топлината възможност за регулиране на скоростта сваляща се задна решетка за лесно почистване запазва здравия вид на косата възможност за регулиране на температурата Начин на употреба: Нанесете спрей за защита от топлина. Настройте желаната температура според типа коса. Изберете скоростта на сушене. Оформете желаната прическа.

Тип захранване: mрежов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: GAMMA PIÙ
Купи сега201.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK