Garnier Botanical мляко за почистване на грим за суха до чувствителна кожа 200 мл.

Виж цената


Garnier Botanical мляко за почистване на грим за суха до чувствителна кожа 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Makeup Removers в GeGa.bg. Garnier Botanical мляко за почистване на грим за суха до чувствителна кожа 200 мл. е произведен от Garnier и се предлага от NOTINO.bg

Garnier Botanical, 200 мл. , Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Garnier Botanical ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата оставя кожата напълно чиста придава на кожата хидратация Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.

Консистенция: тоалетно мляко, Тип кожа на лицето : суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Garnier
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK