Garnier Fructis Goodbye Damage маска за слаба и увредена коса 320 мл.

Купи сега12.20 лв.13.00 лв.


Garnier Fructis Goodbye Damage маска за слаба и увредена коса 320 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. Garnier Fructis Goodbye Damage маска за слаба и увредена коса 320 мл. е произведен от Garnier и се предлага от NOTINO.bg на цена 12.20 лв.

Промоционална цена на Garnier Fructis Goodbye Damage маска за слаба и увредена коса 320 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.80 лв., намален от 13.00 лв. на 12.20 лв.

Garnier Fructis Goodbye Damage, 320 мл. , Маска за коса за жени, Имате ли усещането, че косата ви се нуждае от по-интензивна грижа в сравнение с тази, която успява да осигури балсамът? Маската за коса Garnier Fructis Goodbye Damage обогатява прекрасно рутината ви за грижа. Благодарение на съдържащите се във висока концентрация подхранващи вещества, насочени към решаването на конкретни проблеми, връща на косата нейната жизненост и красота. Навлиза дълбоко в косъма, където го укрепва, подхранва го интензивно, подпомага регенерацията и изглажда повърхността му, така че косата остава нежна на допир, сияйно блестяща, но и устойчива на увреждане. Характеристики: подсилва косъма регенерира косата по цялата й дължина придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир възвръща естествения, здрав външен вид на косата Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете. За най-добър резултатен ефект ползвайте в комбинация с шампоан от същата линия.

Активни вещества: кератин, Ефект: Блясък и мекота, подхранване, Предотвратяване на цъфтежите, Проблем с косата: hатоварвана коса, kъсаща се коса и цъфтящи краища, суха коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Garnier
Купи сега12.20 лв.13.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK