Garnier Mineral Invisible антиперспирант-спрей 48h 150 мл.

Виж цената


Garnier Mineral Invisible антиперспирант-спрей 48h 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Deodorant & Anti-Perspirant в GeGa.bg. Garnier Mineral Invisible антиперспирант-спрей 48h 150 мл. е произведен от Garnier и се предлага от NOTINO.bg

Garnier Mineral Invisible, 150 мл. , Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Garnier Mineral Invisible предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: осигурява оптимално абсорбиране на потта предпазва от неприятната миризма не оставя петна върху облеклото предоставя дълговременно усещане за свежест не блокира естествените телесни процеси Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня.

Вид опаковка: спрей, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Garnier
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK