Gillette Satin Care Aloe Vera гел за бръснене за жени Aloe Vera 200 мл.

Купи сега9.10 лв.


Gillette Satin Care Aloe Vera гел за бръснене за жени Aloe Vera 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Depilace a epilace > Přípravky na holení в GeGa.bg. Gillette Satin Care Aloe Vera гел за бръснене за жени Aloe Vera 200 мл. е произведен от Gillette и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.10 лв.

Gillette Satin Care Aloe Vera, 200 мл. , Продукти за бръснене за жени, Искате да улесните бръсненето колкото може повече и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът Gillette Satin Care Aloe Vera гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладката ви кожа. Характеристики: улеснява плъзгането на самобръсначката хидратира и омекотява осигурява прецизно и бързо бръснене предотвратява раздразнение Начин на употреба: Нанесете върху кожата оптимално количество от продукта, разтрийте равномерно и леко разпенете.

Консистенция: гел, Тип кожа: чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Gillette
Купи сега9.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK