Gillette Series Artic Ice афтършейв 100 мл.

Виж цената


Gillette Series Artic Ice афтършейв 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Shaving & Grooming в GeGa.bg. Gillette Series Artic Ice афтършейв 100 мл. е произведен от Gillette и се предлага от NOTINO.bg

Gillette Series Artic Ice, 100 мл. , Продукти за след бръснене за мъже, В резултат от бръсненето кожата често може да е раздразнена, чувствителна и много крехка. Продуктът след бръснене Gillette Series Artic Ice успокоява лицето ви, намалява признаците на раздразнението му и подпомага възстановяването на кожата. Осигурява обновяваща грижа и носи чувство за комфорт на натоварената ви кожа. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина укрепва защитната бариера на лицето освежава уморената кожа на лицето намалява зачервяванията и успокоява кожата Начин на употреба: Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.

Консистенция: вода, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Gillette
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK