GIVENCHY Irresistible подаръчен комплект за жени

Купи сега235.20 лв.295.00 лв.


GIVENCHY Irresistible подаръчен комплект за жени, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Dárkové sady > Dámské sady в GeGa.bg. GIVENCHY Irresistible подаръчен комплект за жени е произведен от Givenchy и се предлага от NOTINO.bg на цена 235.20 лв.

Промоционална цена на GIVENCHY Irresistible подаръчен комплект за жени Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 59.80 лв., намален от 295.00 лв. на 235.20 лв.

GIVENCHY Irresistible, Комплекти за жени за жени, Добавете интензивност към любимия си аромат. Дамският парфюмен комплект GIVENCHY Irresistible съдържа не само самия аромат, но и козметика за грижа, която ще удължи чувственото ви изживяване. Характеристики: парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата в практична кутия, която можете да използвате и след това в подаръчна опаковка Комплектът съдържа: парфюмна вода 80 мл. тоалетно мляко за тяло 75 мл. душ масло 75 мл.

Вид аромат: Плодови, Цветни, Вид продукт: Комплекти, Случай: Ежедневно ползване, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Givenchy
Купи сега235.20 лв.295.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK