Golden Beards Beard Wash Set шампоан и балсам за брада

Купи сега33.23 лв.39.10 лв.


Golden Beards Beard Wash Set шампоан и балсам за брада, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Muži > Péče o vousy > Balzámy a vosky в GeGa.bg. Golden Beards Beard Wash Set шампоан и балсам за брада е произведен от Golden Beards и се предлага от NOTINO.bg на цена 33.23 лв.

Промоционална цена на Golden Beards Beard Wash Set шампоан и балсам за брада Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.87 лв., намален от 39.10 лв. на 33.23 лв.

Golden Beards Beard Wash Set, Комплекти за мъже, Козметичният комплект Golden Beards Beard Wash Set включва всичко необходимо за перфектна грижа за вашата брада. Комплектът съдържа: шампоан за брада 100 мл. балсам за брада 100 мл. Характеристики: улеснява разресването на брадата придава фин свеж аромат прави брадата фина цялостна рутина за перфектен външен вид подходящ и за чувствителна кожа Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Вид продукт: Комплекти, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Golden Beards
Купи сега33.23 лв.39.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK