Goldwell Dualsenses For Men тоник за коса против косопад за мъже 150 мл.

Купи сега22.80 лв.34.00 лв.


Goldwell Dualsenses For Men тоник за коса против косопад за мъже 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Vlasová tonika a vody в GeGa.bg. Goldwell Dualsenses For Men тоник за коса против косопад за мъже 150 мл. е произведен от Goldwell и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.80 лв.

Промоционална цена на Goldwell Dualsenses For Men тоник за коса против косопад за мъже 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 11.20 лв., намален от 34.00 лв. на 22.80 лв.

Goldwell Dualsenses For Men, 150 мл. , Тоник и води за коса за мъже, Продуктът без изплакване Goldwell Dualsenses For Men предоставя на вашата коса необходимите грижи, които й липсват. Характеристики: увеличава гъстотата и здравината на косата предоставя на косата хидратация и подхранване активира дейността на корените на косата Начин на употреба: Нанесете върху измита, подсушена с кърпа коса. Старателно масажирайте и не изплаквайте.

Ефект: подхранване, стимулация на растежа, Проблем с косата: oредяваща коса и косопад, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Goldwell
Купи сега22.80 лв.34.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK