Горнище на бански костюм с две лица Maaji Pool Blue Shine

Купи сега59.99 лв.119.99 лв.


Горнище на бански костюм с две лица Maaji Pool Blue Shine, се намира в категория Мода - Dámské > Plavky a plážové oblečení > Plavky > Dvoudílné plavky > horní díl в GeGa.bg. Горнище на бански костюм с две лица Maaji Pool Blue Shine е произведен от MAAJI и се предлага от Astratex.bg на цена 59.99 лв.

Промоционална цена на Горнище на бански костюм с две лица Maaji Pool Blue Shine Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 60.00 лв., намален от 119.99 лв. на 59.99 лв.

Горнището на бански костюм Maaji Pool Blue Shine ще ви позволи лесно да смените плажния си аутфит. От едната страна има фин рипсен плат за бански в нежен нюанс на синьото, другата страна се откроява с пъстри цветя. От устойчива материя. Рециклирана материя Неподплатени триъгълни чашки С възможност за поставяне на подплънки Без банели Завързва се отзад Двулицев

Предлага се от Astratex.bg
Производител: MAAJI
Купи сега59.99 лв.119.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK