Горнище на дамски бански Patricie Blue

Купи сега24.00 лв.79.99 лв.


Горнище на дамски бански Patricie Blue, се намира в категория Мода - Dámské > Plavky a plážové oblečení > Plavky > Dvoudílné plavky > horní díl в GeGa.bg. Горнище на дамски бански Patricie Blue е произведен от SASSA и се предлага от Astratex.bg на цена 24.00 лв.

Промоционална цена на Горнище на дамски бански Patricie Blue Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 55.99 лв., намален от 79.99 лв. на 24.00 лв.

Елегантно горнище на дамски бански Patricie Blue. Подплатеното горнище тип бандо държи и след отстраняването на презрамките и по-пищния бюст. За това се грижи силиконовата лента на обиколката. Нюансът кралско синьо придава на модела шик. Силиконова лента от вътрешната страна на обиколката Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Странични банели Подвижни презрамки Вариативни презрамки Задно закопчаване с пластмасова катарама

Предлага се от Astratex.bg
Производител: SASSA
Купи сега24.00 лв.79.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK