Горнище на танкини Fantasie Swim Bamboo Grove

Купи сега171.89 лв.190.99 лв.


Горнище на танкини Fantasie Swim Bamboo Grove, се намира в категория Мода - Dámské > Plavky a plážové oblečení > Plavky > Dvoudílné plavky > horní díl в GeGa.bg. Горнище на танкини Fantasie Swim Bamboo Grove е произведен от Fantasie Swim и се предлага от Astratex.bg на цена 171.89 лв.

Промоционална цена на Горнище на танкини Fantasie Swim Bamboo Grove Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 19.10 лв., намален от 190.99 лв. на 171.89 лв.

Горнището на танкини Fantasie Swim Bamboo Groove дискретно прикрива пищните форми. Меко подплатените чашки се грижат за естествено оформения бюст, опора на който осигуряват вшитите банели. Отстрани има връзки за пристягане, с чиято помощ можете да регулирате дължината на кройката. Подходящи и за пищни форми Подплатени чашки Класически банели Гъвкав шев, който замества страничните банели Задно закопчаване с телени копчета Регулация на височината отстрани

Предлага се от Astratex.bg
Производител: Fantasie Swim
Купи сега171.89 лв.190.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK