Gosh Lip Stain боя за устни цвят 003 Dark Chocolate 3 мл.

Купи сега25.84 лв.32.30 лв.


Gosh Lip Stain боя за устни цвят 003 Dark Chocolate 3 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Rty > Rtěnky в GeGa.bg. Gosh Lip Stain боя за устни цвят 003 Dark Chocolate 3 мл. е произведен от Gosh и се предлага от NOTINO.bg на цена 25.84 лв.

Промоционална цена на Gosh Lip Stain боя за устни цвят 003 Dark Chocolate 3 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.46 лв., намален от 32.30 лв. на 25.84 лв.

Gosh Lip Stain, 3 мл. , Червила за жени, Забравете за размазания грим на устните, който постоянно трябва да проверявате. Боята за устни Gosh Lip Stain се грижи за максималната издържливост, но за разлика от дълготрайните матови червила, не покрива повърхността на устните с изсушаващ слой. Вместо това боядисва кожата така, че дори и когато я търкате след засъхване, оцветяването остава ясно видимо. Това е така, защото се слива с устните ви толкова съвършено, сякаш е естествена част от тях, предотвратява неестественото или прекомерното изсушаване и нежеланото подчертаване на неравностите и останалите несъвършенства. Характеристики: дълготрайно тонира и оцветява устните за разлика от червилото боята попива в кожата на устните, а не остава само на повърхността създава грим с ефект на татуировка чрез напластяване може да се увеличи интензивността на грима не излиза извън линията на устните не изсушава излишно устните не се размазва бързо засъхва висока пигментация течна текстура Състав: вегански продукт без парфюм Начин на употреба: Нанесете равномерен слой върху устните с помощта на апликатора. Нанесете най-напред в средата на горната устна и после продължете по контура в посока към ъгълчетата. След това запълнете и долната устна. Оставете да засъхне. За по-интензивен вид нанесете повече пластове. Използвайте самостоятелно или в комбинация с любимия си блясък за устни.

Цвят: кафяв, Прозрачен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Gosh
Купи сега25.84 лв.32.30 лв.



Може да харесате още:

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK