Graham Hill Farm ревитализиращ тоник за раздразнен скалп 100 мл.

Купи сега31.00 лв.


Graham Hill Farm ревитализиращ тоник за раздразнен скалп 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Hair Care в GeGa.bg. Graham Hill Farm ревитализиращ тоник за раздразнен скалп 100 мл. е произведен от Graham Hill и се предлага от NOTINO.bg на цена 31.00 лв.

Graham Hill Farm, 100 мл. , Тоник и води за коса за мъже, Истински красивата и гъста коса обикновено струва повече от шампоан и балсам. Имате ли усещането, че косата ви се нуждае от нещо повече, отколкото само основна грижа? Тоникът за коса Graham Hill Farm обогатява чудесно рутинната ви грижа. Грижи се за необходимото подхранване, укрепва косата от корените и осигурява всичко необходимо, за да засияе отново. При редовна употреба благодарение на целенасочената грижа скоро ще се сдобиете със силна, сияйна и здрава на вид коса. Характеристики: стимулира растежа на косата подсилва косъма възвръща жизнеността на косата освежава скалпа Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанасяйте директно върху скалпа върху измита и подсушена с хавлия коса. Не изплаквайте.

Ефект: обем на косата, Плътност и жизненост, ревитализация, стимулация на растежа, успокояване, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп, сърбящ скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Graham Hill
Купи сега31.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK