Green Idea Prickly Pear oil BIO интензивна грижа за зряла кожа 25 мл.

Купи сега55.50 лв.


Green Idea Prickly Pear oil BIO интензивна грижа за зряла кожа 25 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care в GeGa.bg. Green Idea Prickly Pear oil BIO интензивна грижа за зряла кожа 25 мл. е произведен от Green Idea и се предлага от NOTINO.bg на цена 55.50 лв.

Green Idea Prickly Pear oil BIO, 25 мл. , Масла за лице за жени, Маслото за лице представлява отлична грижа за вашето лице и тяло. Характеристики: подхранва в дълбочина възстановява еластичността на кожата ефективно хидратира и омекотява грижи се за лицето, кожата и косата ревитализира и забавя процеса на стареене на кожата оставя лицето кадифено меки Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.

Активни вещества: арганово масло, Вид масло: Арганово масло, масло от бодлива круша, Ефект: минимизиране на порите, подсилване, подхранване, регенерация, успокояване, Хидратация, Кога да се нанася: нощен, Тип кожа на лицето : бръчки и зряла кожа, за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Green Idea
Купи сега55.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK