Green Pharmacy Pharma Care Oak Bark Chamomile успокояващ гел за интимна хигиена 300 мл.

Купи сега8.30 лв.


Green Pharmacy Pharma Care Oak Bark Chamomile успокояващ гел за интимна хигиена 300 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Intimní hygiena > Gely na intimní hygienu в GeGa.bg. Green Pharmacy Pharma Care Oak Bark Chamomile успокояващ гел за интимна хигиена 300 мл. е произведен от Green Pharmacy и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.30 лв.

Green Pharmacy Pharma Care Oak Bark Chamomile, 300 мл. , Интимна хигиена за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Green Pharmacy Pharma Care Oak Bark Chamomile се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото поддържа естествената стойност на pH и го обновява редуцира раздразненията и зачервяванията придава дълготрайно усещане за свежест Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.

Консистенция: гел, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Green Pharmacy
Купи сега8.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK