Grey Owl Dehydrator продукт за обезмасляване и изсушаване на нокътното легло 15 мл.

Купи сега9.92 лв.12.40 лв.


Grey Owl Dehydrator продукт за обезмасляване и изсушаване на нокътното легло 15 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Nehty > Laky na nehty в GeGa.bg. Grey Owl Dehydrator продукт за обезмасляване и изсушаване на нокътното легло 15 мл. е произведен от Grey Owl и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.92 лв.

Промоционална цена на Grey Owl Dehydrator продукт за обезмасляване и изсушаване на нокътното легло 15 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.48 лв., намален от 12.40 лв. на 9.92 лв.

Grey Owl Dehydrator, 15 мл. , Моделиране на нокти за жени, Лакът за нокти Grey Owl Dehydrator само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти. Характеристики: гарантира съвършен вид на лака и неговата дълга издръжливост удобно се нанася за сушене е необходимо да се използва на LED лампа Начин на употреба: Нанасяйте на почистени с лакочистител и напълно чисти нокти. Оставете да изсъхне и после нанесете цветния лак.

Ефект: коригиращ, Тип лак за нокти: бързосъхнещ, основен, Цвят: Прозрачен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Grey Owl
Купи сега9.92 лв.12.40 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK