Guinot Age Logic възстановяващ крем за стягане на кожата на лицето 50 мл.

Купи сега446.80 лв.


Guinot Age Logic възстановяващ крем за стягане на кожата на лицето 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Guinot Age Logic възстановяващ крем за стягане на кожата на лицето 50 мл. е произведен от Guinot и се предлага от NOTINO.bg на цена 446.80 лв.

Guinot Age Logic, 50 мл. , Кремове за лице за жени, Кремът за лице Guinot Age Logic предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава. Характеристики: придава на кожата свежест и сияние подмладява кожата и й придава енергия възстановява здравината на кожата и я прави изпъната Начин на употреба: Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Активни вещества: витамин E, витамин С, серамиди, Ефект: anti-age, подсилване, ревитализация, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, суха

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Guinot
Купи сега446.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK