Guy Laroche Fidji Б.О.

Купи сега71.00 лв.


Guy Laroche Fidji Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Guy Laroche в GeGa.bg. Guy Laroche Fidji Б.О. е произведен от Guy Laroche и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 71.00 лв.

Fidji е името на острови , разположени в южната част на Тихия океан. Просто там, на един от островите Fidji (когато ръководителите на дизайнерската къщата бяха на почивката си), е била родена идеята за първият парфюм на Guy Laroche. Fidji стана изключително популярен, защото това е парфюм от слънчевите острови, много атрактивен. Ароматна вълна от галбан, зюмбюл, лимон, бергамот отговарят на цветният състав в сърцето роза, жасмин, теменужка, иланг-иланг. Пикантни флорални нюанси на карамфил дава грубостта и прави състава по-силен. Основата е комбинация от: мускус, пачули, сандалово дърво, кехлибар, ветивер, мъх. Парфюмът е създаден от Josephine Catapano през 1966 година. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Guy Laroche
Купи сега71.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK