Haba Koala играчка за подреждане 0 m+ 1 бр.

Купи сега39.10 лв.


Haba Koala играчка за подреждане 0 m+ 1 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Hračky pro děti > Drobné hračky в GeGa.bg. Haba Koala играчка за подреждане 0 m+ 1 бр. е произведен от Haba и се предлага от NOTINO.bg на цена 39.10 лв.

Haba Koala, 1 бр. , Дребни играчки за деца, Играчките са идеален начин да привлечете най-малките. Играчката Haba Koala не просто ще забавлява детето, но също така ще помогне за развитието на сетивното му възприятие и други умения. Характеристики: играчката е подходяща за новородени играчката може да се сгъва и разгъва стимулира развитието на зрението и допирното осезание развива уменията на детето да съсредоточава вниманието си може да се окачи на количката, столче за кола или активна гимнастика ярките цветове стимулират развитието на сетивата на детето шумящите материи привличат детското внимание

Приказен мотив: Приказни герои

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Haba
Купи сега39.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK