Hairburst Exfoliating Scalp Scrub пилинг за коса за растеж на косата 150 мл.

Купи сега55.25 лв.65.00 лв.


Hairburst Exfoliating Scalp Scrub пилинг за коса за растеж на косата 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Peelingy na vlasy в GeGa.bg. Hairburst Exfoliating Scalp Scrub пилинг за коса за растеж на косата 150 мл. е произведен от Hairburst и се предлага от NOTINO.bg на цена 55.25 лв.

Промоционална цена на Hairburst Exfoliating Scalp Scrub пилинг за коса за растеж на косата 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 9.75 лв., намален от 65.00 лв. на 55.25 лв.

Hairburst Exfoliating Scalp Scrub, 150 мл. , Пилинги за коса за жени, Имате ли усещането, че косата ви се нуждае от по-старателно почистване от това, което могат да осигурят обикновените шампоани? Пилингът за коса Hairburst Exfoliating Scalp Scrub отстранява замърсяванията, омазняването и остатъците от стилизиращи продукти още по-добре, отколкото обикновения шампоан. Освен това избавя скалпа от мъртвите кожни клетки, а благодарение на масажа стимулира и увеличава притока на кръв към космените луковици и така подпомага по-бързия растеж на косата. Оставя скалпа почистен в дълбочина и ви дарява с усещане за свежест. Ще откриете разликата веднага и гарантирано ще се влюбите в него. Характеристики: стимулира кожата на главата и дава усещане за свежест освобождава от скалпа пърхота и мъртвите кожни клетки грижливо почиства косата от замърсяванията и себума Състав: не съдържа натриев лаурил сулфат и натриев лаурет сулфат (SLS и SLES) Начин на употреба: Нанесете малко количество върху скалпа и косата. Масажирайте нежно до образуване на пяна и изплакнете обилно. След това измийте косата с шампоан, както сте свикнали.

Активни вещества: AHA киселини, кокосово масло, мента, пробиотици, Ефект: ексфолиране, почистване, стимулация на растежа, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Hairburst
Купи сега55.25 лв.65.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK