Harry Potter Toiletry Bag тоалетна чантичка за деца

Купи сега14.11 лв.16.60 лв.


Harry Potter Toiletry Bag тоалетна чантичка за деца, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Dárkové sady > Sady pro děti в GeGa.bg. Harry Potter Toiletry Bag тоалетна чантичка за деца е произведен от HARRY POTTER и се предлага от NOTINO.bg на цена 14.11 лв.

Промоционална цена на Harry Potter Toiletry Bag тоалетна чантичка за деца Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.49 лв., намален от 16.60 лв. на 14.11 лв.

Harry Potter Toiletry Bag, Комплекти за деца за деца, За всички необходими козметични продукти и продукти за хигиена за вашето дете, без които не излизате от къщи, ще ви послужи козметичната чанта Harry Potter Toiletry Bag . Благодарение на надеждното закопчаване нищо няма да се разсипе, всичко ще си бъде на мястото и вие лесно ще се ориентирате, кое къде е. Характеристики: малка козметична чантичка, подходяща за дамската чанта предлага широка гама възможности за използване модерен стилен дизайн практично затваряне с цип забавен детски дизайн Комплектът съдържа: гребен 1 бр. хавлия 29x48 см чашка 1 бр. тоалетна чантичка 1 бр.

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: малка опаковка

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: HARRY POTTER
Купи сега14.11 лв.16.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK