Hawaiian Tropic After Sun Exotic Coconut масло за тяло след слънчеви бани 250 мл.

Купи сега24.48 лв.28.80 лв.


Hawaiian Tropic After Sun Exotic Coconut масло за тяло след слънчеви бани 250 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělová másla в GeGa.bg. Hawaiian Tropic After Sun Exotic Coconut масло за тяло след слънчеви бани 250 мл. е произведен от Hawaiian Tropic и се предлага от NOTINO.bg на цена 24.48 лв.

Промоционална цена на Hawaiian Tropic After Sun Exotic Coconut масло за тяло след слънчеви бани 250 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.32 лв., намален от 28.80 лв. на 24.48 лв.

Hawaiian Tropic After Sun Exotic Coconut, 250 мл. , Масла за тяло унисекс, За да не страда кожата ви при излагане на слънце, е важно да се грижите за нея и преди, и след това. Продуктът със съдържание на пантенол Hawaiian Tropic After Sun Exotic Coconut се грижи за цялостното успокояване и допълване на изгубената влага, значително подпомага регенерацията и допринася за намаляване на зачервяването. Характеристики: заздравява и регенерира интензивно хидратира придава усещане за свежест ухае приятно интензивно подхранва и омекотява понижава усещанията за парене и сърбеж Подхранва кожата в дълбочина след слънчеви бани Начин на употреба: След излагане на слънце нанесете равномерно върху чистата кожа по цялото тяло.

Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Hawaiian Tropic
Купи сега24.48 лв.28.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK