Hawaiian Tropic After Sun олио за тяло за удължаване на загара 200 мл.

Купи сега22.60 лв.


Hawaiian Tropic After Sun олио за тяло за удължаване на загара 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Pro prodloužení opálení в GeGa.bg. Hawaiian Tropic After Sun олио за тяло за удължаване на загара 200 мл. е произведен от Hawaiian Tropic и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.60 лв.

Hawaiian Tropic After Sun, 200 мл. , Удължаване на тена за жени, Запазете си сувенир от лятната отпуска, а защо това да не е красивият загар на тялото ви, на който да се радвате възможно най-дълго време. Продуктът Hawaiian Tropic After Sun предоставя на кожата, натоварена от слънцето, необходимата грижа и същевременно удължава издръжливостта на придобития тен. Така кожата ви запазва равномерния си бронзов оттенък още дълго след миговете, прекарани под слънчевите лъчи. Характеристики: удължава загорелия вид повишава интензивността на тена възстановява младежкия вид перфектно успокоява кожата ограничава беленето на кожата Начин на употреба: След престой на слънце, масажирайте с кръгови движения върху чистата кожа.

Консистенция: олио, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Hawaiian Tropic
Купи сега22.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK