Hawkins & Brimble Matt Clay матиращ брилянтин за коса 100 мл.

Купи сега19.90 лв.


Hawkins & Brimble Matt Clay матиращ брилянтин за коса 100 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Pomády na vlasy в GeGa.bg. Hawkins & Brimble Matt Clay матиращ брилянтин за коса 100 мл. е произведен от Hawkins & Brimble и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.90 лв.

Hawkins & Brimble Matt Clay, 100 мл. , Восъци за коса за мъже, Искате ли да укротите непокорната си коса и да се радвате на прическа, която издържа дълго? Заложете на класиката сред стилизиращата козметика. Помадата за коса Hawkins & Brimble Matt Clay ще ви помогне лесно да постигнете перфектен резултат. Позволява ви да изгладите косата, да придадете желаната форма, като по този начин създава стилизиране като от ръката на професионалист, но от комфорта на дома ви. Едновременно с това се грижи за силната фиксация и стягане, така че всеки кичур стои на мястото си и косата ви изглежда перфектно оформена през целия ден. Изпробвайте този доказан с годините стилизиращ продукт и го оставете да подчертае прическата ви и да я поддържа фиксирана за дълго време. Характеристики: придава текстура и форма на прическата има дълготраен ефект придава на косата приятен аромат Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта върху влажна или суха коса и оформете в желания вид.

Дължина на косата: къса коса, Ефект: матиране, обем на косата, Оформяне и текстура, Фиксация, Консистенция: крем, Ниво на задържане: силна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Hawkins & Brimble
Купи сега19.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK