Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera душ гел за тяло и коса след слънчеви бани 150 мл.

Купи сега30.60 лв.36.00 лв.


Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera душ гел за тяло и коса след слънчеви бани 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Sprchové gely в GeGa.bg. Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera душ гел за тяло и коса след слънчеви бани 150 мл. е произведен от Hei Poa и се предлага от NOTINO.bg на цена 30.60 лв.

Промоционална цена на Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera душ гел за тяло и коса след слънчеви бани 150 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 5.40 лв., намален от 36.00 лв. на 30.60 лв.

Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera, 150 мл. , Продукти за след слънце за жени, Горещината през летните месеци и най-вече при продължителен престой на слънце могат да увредят сериозно не само кожата на лицето и тялото, но и косата. Затова и тя заслужава специализираната грижа, която осигурява шампоанътHei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera. Помага за ефикасно премахване на всички замърсявания, омазняване, остатъци от стилизиращи и други козметични продукти, но и на остатъците от хлор или морска сол от косата и скалпа. Едновременно с това предлага цялата грижа, от която косата ви, натоварена от слънцето, но и от хлорираната или солена вода, заслужава. Придава ви усещане за свежест и чистота и идеално подготвя косата и скалпа за по-нататъшната грижа, като подпомага действието на съдържащите се в нея активни вещества. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите старателно измива косата и кожата на главата измива остатъците от сол и хлор от косата хидратира кожата Състав: съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.

Ефект: Хидратация, Проблем с косата: kоса, изложена на слънце, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Hei Poa
Купи сега30.60 лв.36.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK