Helena Rubinstein Powercell Skinmunity емулсия за целодневна хидратация на кожата на лицето за жени 75 мл.

Купи сега255.00 лв.300.00 лв.


Helena Rubinstein Powercell Skinmunity емулсия за целодневна хидратация на кожата на лицето за жени 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťová séra в GeGa.bg. Helena Rubinstein Powercell Skinmunity емулсия за целодневна хидратация на кожата на лицето за жени 75 мл. е произведен от Helena Rubinstein и се предлага от NOTINO.bg на цена 255.00 лв.

Промоционална цена на Helena Rubinstein Powercell Skinmunity емулсия за целодневна хидратация на кожата на лицето за жени  75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 45.00 лв., намален от 300.00 лв. на 255.00 лв.

Helena Rubinstein Powercell Skinmunity, 75 мл. , Серуми за лице за жени, Серумът за лице Helena Rubinstein Powercell е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа. Характеристики: възстановява еластичността на кожата отстранява следите от умора възстановява свежестта и младежката красота на кожата ефективно хидратира и подхранва

Ефект: anti-age, озаряване, Хидратация, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Helena Rubinstein
Купи сега255.00 лв.300.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK