Helena Rubinstein Pure Ritual усъвършенствано тоалетно мляко за всички типове кожа на лицето 200 мл.

Купи сега155.55 лв.183.00 лв.


Helena Rubinstein Pure Ritual усъвършенствано тоалетно мляко за всички типове кожа на лицето 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové krémy в GeGa.bg. Helena Rubinstein Pure Ritual усъвършенствано тоалетно мляко за всички типове кожа на лицето 200 мл. е произведен от Helena Rubinstein и се предлага от NOTINO.bg на цена 155.55 лв.

Промоционална цена на Helena Rubinstein Pure Ritual усъвършенствано тоалетно мляко за всички типове кожа на лицето 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 27.45 лв., намален от 183.00 лв. на 155.55 лв.

Helena Rubinstein Pure Ritual, 200 мл. , Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Helena Rubinstein Pure Ritual подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: регенерира и витализира действа срещу несъвършенства придава на кожата свежест и сияние подмладява кожата и й придава енергия интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Ефект: Хидратация, Кога да се нанася: дневен, Консистенция: тоалетно мляко, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Helena Rubinstein
Купи сега155.55 лв.183.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK