Herbadent Herbal Toothpaste Fresh Herbs билкова паста за зъби Fresh Herbs 75 гр.

Купи сега10.03 лв.11.80 лв.


Herbadent Herbal Toothpaste Fresh Herbs билкова паста за зъби Fresh Herbs 75 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro kompletní ochranu в GeGa.bg. Herbadent Herbal Toothpaste Fresh Herbs билкова паста за зъби Fresh Herbs 75 гр. е произведен от Herbadent и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.03 лв.

Промоционална цена на Herbadent Herbal Toothpaste Fresh Herbs билкова паста за зъби Fresh Herbs 75 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.77 лв., намален от 11.80 лв. на 10.03 лв.

Herbadent Herbal Toothpaste Fresh Herbs, 75 гр. , За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Herbadent Herbal Toothpaste се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака. Характеристики: надеждно почиства зъбите грижи се за венците ограничава образуване на зъбна плака освежава дъха пази от зъбен кариес оставя в устата усещане за чистота и свежест укрепва зъбния емайл Състав: натурални екстракти Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Herbadent
Купи сега10.03 лв.11.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK