Herbadent Herbal Toothpaste Jasmine билкова паста за зъби Jasmine 75 гр.

Купи сега9.01 лв.10.60 лв.


Herbadent Herbal Toothpaste Jasmine билкова паста за зъби Jasmine 75 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro kompletní ochranu в GeGa.bg. Herbadent Herbal Toothpaste Jasmine билкова паста за зъби Jasmine 75 гр. е произведен от Herbadent и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.01 лв.

Промоционална цена на Herbadent Herbal Toothpaste Jasmine билкова паста за зъби Jasmine 75 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.59 лв., намален от 10.60 лв. на 9.01 лв.

Herbadent Herbal Toothpaste Jasmine, 75 гр. , За укрепване на зъбния емайл унисекс, Пастата за зъби Herbadent Herbal Toothpaste се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака. Характеристики: надеждно почиства зъбите грижи се за венците ограничава образуване на зъбна плака освежава дъха пази от зъбен кариес оставя в устата усещане за чистота и свежест укрепва зъбния емайл Състав: натурални екстракти Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Herbadent
Купи сега9.01 лв.10.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK