Herbadent UBrush! електрическа четка за зъби

Купи сега141.10 лв.166.00 лв.


Herbadent UBrush! електрическа четка за зъби, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Sady > Sady в GeGa.bg. Herbadent UBrush! електрическа четка за зъби е произведен от Herbadent и се предлага от NOTINO.bg на цена 141.10 лв.

Промоционална цена на Herbadent UBrush! електрическа четка за зъби Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 24.90 лв., намален от 166.00 лв. на 141.10 лв.

Herbadent UBrush!, Душове за уста за мъже, Допълнителната грижа за междузъбната хигиена Herbadent UBrush! ще ви помогне да поддържате зъбите здрави и красиви. Комплектът съдържа: електрическа четка за междузъбнoто пространство четки за междузъбно пространство 11 бр. гел за междузъбни пространства сменяеми глави 2 бр. Характеристики: грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространство предотвратява възпаляване на венците и миризма в устата почиства труднодостъпните места в устата гарантира лесно боравене и употреба намалява риска от възникване на зъбен кариес Начин на употреба: Ползвайте съгласно приложената инструкция.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Herbadent
Купи сега141.10 лв.166.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK