Herbal Essences Coconut Scent Hydrate хидратиращ шампоан за суха коса 350 мл.

Купи сега10.88 лв.12.80 лв.


Herbal Essences Coconut Scent Hydrate хидратиращ шампоан за суха коса 350 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Šampony > Šampony в GeGa.bg. Herbal Essences Coconut Scent Hydrate хидратиращ шампоан за суха коса 350 мл. е произведен от Herbal Essences и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.88 лв.

Промоционална цена на Herbal Essences Coconut Scent Hydrate хидратиращ шампоан за суха коса 350 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.92 лв., намален от 12.80 лв. на 10.88 лв.

Herbal Essences Coconut Scent Hydrate, 350 мл. , Шампоани унисекс, За да поддържате косата си здрава, блестяща и жизнена, е важно да осигурите правилната грижа. А тя започва с редовно миене на косата. Шампоанът Herbal Essences Coconut Scent Hydrate помага за ефикасно премахване на всички замърсявания, омазняване и остатъци от стилизиращи и други козметични продукти от косата и скалпа. Придава усещане за свежест и чистота и идеално подготвя косата и скалпа за по-нататъшната грижа, като подпомага действието на съдържащите се активни вещества. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата интензивно хидратира прави косата гладка подсилва косъма придава блясък и обем успокоява скалпа Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.

Активни вещества: кокос, Ефект: подхранване, почистване, регенерация, Хидратация, Проблем с косата: суха коса, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Herbal Essences
Купи сега10.88 лв.12.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK